(h)Alvajáró Túlélőtúra

(h)Alvajáró túlélőtúra, nem csak alvajáróknak! Ha van 2-3 bevállalós haverod, és szeretnéd magad próbára tenni, a legjobb helyen jársz. Elég kitartó vagy? Nem félsz a sötétben? Akkor neked találták ki a (h)Alvajáró túlélőtúrát! Mert ez HAT...

Facebook

Indafotó képek

Friss topikok

Archívum

LIKE

I. (h)Alvajáró Túlélőtúra

2011.03.02. 20:30 vAirDa

 I. (h)Alvajáró Túlélőtúra április utolsó hétvégéjén valahol a hegyekben.

Jelentkezni lehet a halvajaro@live.com e-mail címen.

Részletek:

A túra időpontja: Április 30 - Május 1.

Találkozás: Ápr. 30. 21:45; Budapest, Nyugati pályaudvar

A túra beérkezési határideje, Máj. 1. 18:00

3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk a halvajaro@live.com e-mail címre. De az se baj, ha csak egyedül jönnél, vagy 2-en vagytok, ebben az esetben mi oldjuk meg, hogy csapatba szerveződj másokkal.

A túra díja fejenként 1700 Ft., amennyiben április 10-ig jelentkeztek, ha április 20-ig, akkor 2000 Ft.

A jelentkezési díjat a következő számlaszámra kérjük átutalni:

117-73425-0151-7633       

A címzett rovatba a következőt írjátok: Veres Dániel

Közlemény rovatba: Halvajáró - jelentkező neve

Fizetni a helyszínen is lehet, ha lekésitek az Április 20-án esedékes jelentkezési határidőt. Ebben az esetben 2300 Ft/fő a nevezési díj.

5 fős csapatoknál az egész csapatnak 8500 Ft-ba kerül a nevezés egységesen, a jelentkezési határidőig.

A túrázás helyszíne ismeretlen, annyit árulunk el, hogy valahol a hegyekben. A túra hossza opcionális, így az érkezés időpontja sem fix, kora délutántól egészen 6 óráig várunk rátok a célban. Lesznek kötelezően elérendő pontok is, ahol ügyességi feladatokkal várunk titeket.

Tájékozódni egy tőlünk kapott térképpel fogtok. Ételt hozhat mindenki magával, de ha jobban át szeretnétek érezni a túlélőtúra hangulatát, akkor tőlünk is kaphattok egy túlélő-csomagot. Ezt e-mailben jelezzétek, hogy melyik lehetőséget választjátok!

Várjuk jelentkezéseteket, kérdéseiteket: halvajaro@live.com

A szervezők

Szólj hozzá!

Részvételi feltételek

2011.03.01. 12:30 vAirDa

 

CSAPATOK: Túráinkra 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Abban az esetben, ha szeretnél részt venni, de nem tudsz saját csapatot szervezni, a magányos jelentkezőket csoportokba szervezzük. 16 éven aluliak csak felnőtt kísérettel indulhatnak. 

FELSZERELÉSIdőjárásnak megfelelő öltözék. Hosszú távon kényelmes cipő. Esőkabát. Lámpa (lehetőleg fejlámpa) csapatonként pót-elemmel. Csapatonként egy hálózsák. Mobiltelefon. Tájoló. Vészhelyzet esetén nem árt a GPS (a fairplay jegyében a túra ideje alatt nem ajánlott a használata). Minden csapatnál legyen fényképezőgép és készpénz a hazaútra (nem lehet tudni, ki hol adja föl...).

A térképet mi adjuk.

Az igazi túlélésre vágyóknak mi biztosítjuk az élelmet. Kérjük ezt az igényt előre jelezzétek. Fejenként legalább 1,5 liter folyadék ajánlott.

FELELŐSSÉG: A jelentkezőkkel aláíratunk egy beleegyező nyilatkozatot, miszerint a szervezők nem vállalják a felelősséget az esetleges balesetekért. Ez a túra jellegéből adódóan irreális elvárás lenne. A maximális biztonság érdekében elsősegély nyújtó személyzet és felszerelés rendelkezésre áll a túra ideje alatt. Az esemény helyszínére a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk kiérkezni. Reméljük, hogy erre nem fog sor kerülni.

A nyilatkozat innen tölthető le. Kérünk titeket, hogy a gördülékenyebb lebonyolítás érdekében hozzátok magatokkal az aláírt példányt.

(A túra csak szélsőséges időjárási körülmények között marad el, hiszen Túlélőtúra. Ilyenkor természetesen visszatérítjük a befizetett összeget.)

 

Szólj hozzá!

A túra

2011.03.01. 12:00 vAirDa

Kedves túrázni vágyók!

A túlélőtúrák szervezésének ötlete számos korábbi túrán való részvétel után merült föl bennünk. Nagyon izgalmas, jó programnak tartottuk minden alkalommal.

Azonban kevés hasonló túrát szerveznek lelkes amatőröknek, és az általunk ismertek lebonyolítása során több kellemetlenséggel is találkoztunk. Mi most olyan túlélőtúrák szervezését vállaljuk, amelyek egyaránt kielégítenék azok igényeit, akik versenyszerűen túráznának, és azokét is, akik csak szeretnének megismerni másokat, és a megszokottól eltérő módon kirándulni a hegyekben.

A túra gerincét a kötelezően érintendő "élő" pontok adják. Ezeken a helyeken mi várunk titeket különböző ügyességi vagy logikai feladatokkal, hogy a test mellett a szellemet is próbára tegyük. Az útvonal gerincének környezetében további "holt" pontokat jelölünk ki, melyek különböző nehézségüek, így eltérő pontozásúak. A túrák hossza így attól függ, hogy ki milyen útvonalat tervez magának.

A túrák start pontja ismeretlen számotokra és az útvonalat is csak a csapat indításakor kapjátok meg. Az "élő" pontok megadott időtartamban tartanak nyitva, így ezt érdemes szem előtt tartani az útvonal optimalizálásakor.

Az a csapat nyer, aki a legtöbb pontot szerzi meg a túra során.

A túrát bármikor fel lehet adni, de ebben az esetben értesíteni kell a szervezőket, hogy ne keressünk titeket.

Reméljük minél többen eljöttök!

Kellemes túrázást kívánnak a szervezők:

Veres Dániel (06-20-981-17-95)

Veres Zsolt

 

Szólj hozzá!

Címkék: túra túlélés túlélőtúra

süti beállítások módosítása