(h)Alvajáró Túlélőtúra

(h)Alvajáró túlélőtúra, nem csak alvajáróknak! Ha van 2-3 bevállalós haverod, és szeretnéd magad próbára tenni, a legjobb helyen jársz. Elég kitartó vagy? Nem félsz a sötétben? Akkor neked találták ki a (h)Alvajáró túlélőtúrát! Mert ez HAT...

Facebook

Indafotó képek

Friss topikok

Archívum

LIKE

Részvételi feltételek

2011.03.01. 12:30 vAirDa

 

CSAPATOK: Túráinkra 3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Abban az esetben, ha szeretnél részt venni, de nem tudsz saját csapatot szervezni, a magányos jelentkezőket csoportokba szervezzük. 16 éven aluliak csak felnőtt kísérettel indulhatnak. 

FELSZERELÉSIdőjárásnak megfelelő öltözék. Hosszú távon kényelmes cipő. Esőkabát. Lámpa (lehetőleg fejlámpa) csapatonként pót-elemmel. Csapatonként egy hálózsák. Mobiltelefon. Tájoló. Vészhelyzet esetén nem árt a GPS (a fairplay jegyében a túra ideje alatt nem ajánlott a használata). Minden csapatnál legyen fényképezőgép és készpénz a hazaútra (nem lehet tudni, ki hol adja föl...).

A térképet mi adjuk.

Az igazi túlélésre vágyóknak mi biztosítjuk az élelmet. Kérjük ezt az igényt előre jelezzétek. Fejenként legalább 1,5 liter folyadék ajánlott.

FELELŐSSÉG: A jelentkezőkkel aláíratunk egy beleegyező nyilatkozatot, miszerint a szervezők nem vállalják a felelősséget az esetleges balesetekért. Ez a túra jellegéből adódóan irreális elvárás lenne. A maximális biztonság érdekében elsősegély nyújtó személyzet és felszerelés rendelkezésre áll a túra ideje alatt. Az esemény helyszínére a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk kiérkezni. Reméljük, hogy erre nem fog sor kerülni.

A nyilatkozat innen tölthető le. Kérünk titeket, hogy a gördülékenyebb lebonyolítás érdekében hozzátok magatokkal az aláírt példányt.

(A túra csak szélsőséges időjárási körülmények között marad el, hiszen Túlélőtúra. Ilyenkor természetesen visszatérítjük a befizetett összeget.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://halvajaro.blog.hu/api/trackback/id/tr12674449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása