(h)Alvajáró Túlélőtúra

(h)Alvajáró túlélőtúra, nem csak alvajáróknak! Ha van 2-3 bevállalós haverod, és szeretnéd magad próbára tenni, a legjobb helyen jársz. Elég kitartó vagy? Nem félsz a sötétben? Akkor neked találták ki a (h)Alvajáró túlélőtúrát! Mert ez HAT...

Facebook

Indafotó képek

Friss topikok

Archívum

LIKE

A túra

2011.03.01. 12:00 vAirDa

Kedves túrázni vágyók!

A túlélőtúrák szervezésének ötlete számos korábbi túrán való részvétel után merült föl bennünk. Nagyon izgalmas, jó programnak tartottuk minden alkalommal.

Azonban kevés hasonló túrát szerveznek lelkes amatőröknek, és az általunk ismertek lebonyolítása során több kellemetlenséggel is találkoztunk. Mi most olyan túlélőtúrák szervezését vállaljuk, amelyek egyaránt kielégítenék azok igényeit, akik versenyszerűen túráznának, és azokét is, akik csak szeretnének megismerni másokat, és a megszokottól eltérő módon kirándulni a hegyekben.

A túra gerincét a kötelezően érintendő "élő" pontok adják. Ezeken a helyeken mi várunk titeket különböző ügyességi vagy logikai feladatokkal, hogy a test mellett a szellemet is próbára tegyük. Az útvonal gerincének környezetében további "holt" pontokat jelölünk ki, melyek különböző nehézségüek, így eltérő pontozásúak. A túrák hossza így attól függ, hogy ki milyen útvonalat tervez magának.

A túrák start pontja ismeretlen számotokra és az útvonalat is csak a csapat indításakor kapjátok meg. Az "élő" pontok megadott időtartamban tartanak nyitva, így ezt érdemes szem előtt tartani az útvonal optimalizálásakor.

Az a csapat nyer, aki a legtöbb pontot szerzi meg a túra során.

A túrát bármikor fel lehet adni, de ebben az esetben értesíteni kell a szervezőket, hogy ne keressünk titeket.

Reméljük minél többen eljöttök!

Kellemes túrázást kívánnak a szervezők:

Veres Dániel (06-20-981-17-95)

Veres Zsolt

 

Szólj hozzá!

Címkék: túra túlélés túlélőtúra

A bejegyzés trackback címe:

https://halvajaro.blog.hu/api/trackback/id/tr82674381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása